Πρόγραμμα εξεταστικής 2022 – 2023 – Πρόγραμμα εξετάσεων εαρινού εξαμήνου
May 18, 2023
Πρόγραμμα εξετάσεων χειμερινού εξαμήνου 2023-24
November 13, 2023

Τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους

Τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους

Στις 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Δημόσια Οικονομική και Πολιτική" του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη ζεστασιά, χαρά και συγκίνηση. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καθηγητής Παναγιώτης Καλδής, ο Αντιπρύτανης Έρευνας, Καινοτομίας και δια βίου Μάθησης, Καθηγητής Πέτρος Καλαντώνης, καθώς και ο Διευθυντής της Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του μεταπτυχιακού προγράμματος, Δρ. Παναγιώτης Μπάλλας.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Οικονομική και Πολιτική» έχει ως βασική αποστολή την εκπαίδευση στελεχών της δημόσιας διοίκησης. Η μακροχρόνια λειτουργία του με πάνω από 500 απόφοιτους που στελεχώνουν σήμερα τους φορείς του στενού και ευρύτερου δημοσίου τομέα επιβεβαιώνει ότι η επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος προσδίδει μια σημαντική προστιθέμενη αξία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή ανακοινώθηκε και η ίδρυση Συλλόγου Αποφοίτων του προγράμματος!

Αγαπητοί απόφοιτοι, σας ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Συγχαρητήρια και πάλι!